Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@04:32:52 GMT

۵۶۰۰ کیلو گرم پیله تر در جوین تولید شد

تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۶۵۳۲۶

۵۶۰۰ کیلو گرم پیله تر در جوین تولید شد

علیرضا هاشم‌آبادی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این راستا ۱۴۰ جعبه تخم نوغان میان متقاضیان توزیع شده بود که به طور میانگین از هر جعبه ۴۰ کیلوگرم پیله تر برداشت شده است.
وی قیمت هر کیلوگرم پیله تر ابریشم را ۷۷۰ هزار ریال اعلام و بیان کرد: مدت پرورش پیله کرم ابریشم ۴۵ روز است لذا کشاورزان با کمترین هزینه می‌توانند اقدام به پرورش کرم ابریشم نموده و درآمد مناسبی کسب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر جهاد کشاورزی جوین ادامه داد: آب و هوای مطلوب این شهرستان برای کاشت درخت توت شرایط لازم را برای توسعه و پرورش کرم ابریشم فراهم کرده است.
وی همچنین به برگزاری کلاس آموزشی برای متقاضیان پرورش کرم ابریشم در جوین اشاره کرد و گفت: نوغانداری فرصت‌های شغلی مناسبی برای جوانان در مناطق روستایی این شهرستان فراهم می‌کند. 
هاشم‌آبادی افزود: با پرورش کرم ابریشم، ماده اولیه مورد نیاز صنایع فرش بافی، پزشکی، نظامی و الکترونیک تولید می‌شود و از فضولات کرم ابریشم نیز می‌توان به عنوان کود آلی برای بهبود وضعیت فیزیکی و حاصلخیزی خاک استفاده کرد. 

جوین ۱۲ هزار بهره‌بردار بخش کشاورزی و زیربخش‌های باغداری، دامپروری و طیور دارد.

شغل عمده اهالی جوین کشاورزی، دامداری و مرغداری است. ۴۱ هزار هکتار زمین کشاورزی این شهرستان نیز به کشت گندم، جو، هندوانه، خربزه، چغندرقند، یونجه، زیره و کنجد اختصاص دارد.

در بخش دامداری نیز جوین ۱۷ هزار و ۴۰۰ راس دام سنگین، ۱۲۰ هزار راس دام سبک و ۱۷ واحد مرغداری دارد. 

نقاب، مرکز شهرستان ۵۴ هزار نفری جوین در ۳۱۰ کیلومتری غرب مشهد واقع است.

برچسب‌ها اراضی کشاورزی جوین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اراضی کشاورزی جوین اراضی کشاورزی جوین پرورش کرم ابریشم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۵۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع 725 تن کود کشاورزی در ساری

به گزارش جام جم آنلاین مازندران، سید اسماعیل علوی با اشاره به اهمیت امنیت غذایی و تأمین به موقع تغذیه مورد نیاز گیاه، اظهار کرد: از ابتدای فصل کشت برنج تاکنون 725 تن انواع کودهای یارانه‌ای به شالیکاران شهرستان ساری توزیع شد.

 

وی با بیان اینکه توزیع تا پایان فصل زراعی کشت محصول برنج با صدور حواله الکترونیک توسط مروجین هشت مرکز جهاد کشاورزی و از طریق 32 شبکه کارگزار خصوصی و تعاونی‌های تحت پوشش به کشاورزان ادامه دارد، تصریح کرد: کودهای توزیع شده شامل 145 تن کود ازته، 290 تن فسفاته و 290 تن پتاسه و مابقی کودهای سولفات روی، کود بیولوژیک و آلی است. 

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری افزود: هدف تأمین و توزیع نهاده‌های اصلی و مهم کشاورزی از جمله انواع کودهای یارانه‌ای است که با توجه به شروع کشت بهاره با برنامه‌ریزی‌های انجام شده درصدد هستیم تا تمام نیازهای کشاورزان شالیکار در زمینه کود را بر اساس سهمیه‌های تعیین شده پاسخگو باشیم.

 

علوی با اشاره به حضور میدانی و مستمر تیم بازرسین این شهرستان برای پایش توزیع کود، تصریح کرد: عملیات توزیع کود تا رسیدن به دست مصرف کننده نهایی بطور مستمر رصد شده و علاوه بر آن با برقراری ارتباط مستقیم تلفنی با کشاورزان وضعیت توزیع کود مورد نیاز آن‌ها پایش می‌شود.

دیگر خبرها

  • افزایش ۲۰ درصدی تولید گل محمدی در گناباد
  • پیش‌بینی برداشت ۱۴۰ تن گل محمدی از باغات گناباد
  • توزیع 725 تن کود کشاورزی در ساری
  • جشنواره گردشگری جاده ابریشم سمنان برگزار می‌شود
  • سمنان میزبان جشنواره «تاسکا» شد
  • خشک شدن دریاچه ارومیه چالش جدی در شهرستان شبستر است
  • جهش تولید در حوزه کشاورزی لرستان
  • پیش‌بینی تولید ۱۰۵ هزار تن تخم‌مرغ در قزوین
  • میزان تولید برق نیروگاه بیستون از مرز ۲۱۴ میلیون کیلو وات ساعت گذشت
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود