Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی امشب جلسه اقتصاد مقاومتی و جهش تولید در سالن الغدیر استانداری با ابراز ناراحتی از کاهش برداشت برنج در استان گیلان اظهار کرد: استان گیلان به دلیل بارش‌های اخیر باران با آسیب جدی مواجه شده و شالی‌کاران بخش اعظمی از محصولات خود را به این دلیل از دست دادند لذا درخواست دارم آسیب‌های واردشده به شالی‌کاران را جبران کنند زیرا آسیب‌های واردشده ممکن است در سال آینده هم برای شالی‌کاران مشکل ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جبار کوچکی نژاد افتتاح بیمارستان لاکان را یکی از الزامات درمانی در استان گیلان دانست و گفت: سرانه درمانی در گیلان بسیار پایین بوده و در ایام کرونا هم ضعف خود را نشان داد به همین دلیل اگر بیمارستان لاکان در گیلان و شهرستان رشت به بهره‌برداری برسد بخش اعظمی از مشکلات درمانی در گیلان رفع می‌شود.

وی با اذعان به اینکه مشکلات ارزی به یک معضل در تکمیل دستگاه زباله‌سوز رشت تبدیل‌شده است، بیان کرد: بهره‌برداری از دستگاه زباله‌سوز رشت به آرزوی دیرینه مردم این منطقه تبدیل‌شده است ولی به دلیل مشکلات ارزی این پروژه به‌کندی در حال انجام است.

عضو کمیسیون برنامه‌وبودجه مجلس شورای اسلامی لازمه تکمیل ۵۰۰ واحد مسکن مهر را اختصاص یارانه لازم دانست و تصریح کرد: بر اساس آمار ۵۰۰ واحد مسکن مهر رشت با پیشرفت ۹۰ درصدی مواجه بودند که برای تکمیل به یارانه نیاز دارند لذا امیدوارم در این خصوص اقدامات لازم اتخاذ شود.

کوچکی نژاد با گله‌مندی از وضعیت پرورش نوغان در استان گیلان گفت: در گیلان پنج هزار تخم نوغان تولید می‌شود که این آمار با توجه به ظرفیت گیلان بسیار کم بوده و این آمار کم هرساله در حال کاهش است.

طرح هادی فرصتی برای تعبیر کاربری زمین‌های کشاورزی است
نماینده دیگر مردم شهرستان رشت در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با بیان اینکه گزارش‌های یک‌طرفه باعث ایجاد پیشرفت در پروژه‌ها نمی‌شود، اظهار کرد: باید در این جلسات از تیم‌های ناظر بر پروژه‌های مختلف و نمایندگان صنوف مختلف هم حضور داشتند تا نکات لازم را بازگو می‌کردند زیرا در غیر این صورت‌جلسات هیچ‌گونه خروجی ندارد.

علی آقازاده اقدامات انجام‌شده در حل مشکلات گیلان را علیرغم کارهای انجام‌شده کافی ندانست و گفت: برای تکمیل برخی از پروژه‌ها در شهر صنعتی رشت متقاضی وجود ندارد لذا دولت باید برای توسعه بیشتر زیرساخت‌ها اقدامات لازم را ایجاد کند.

وی با انتقاد از کاهش نیروی کار در شرکت و کارخانه دخانیات و پوشش گفت: کارخانه پوشش و دخانیات دارای ظرفیت بسیار خوبی هستند ولی ما اصل قضیه را رها کرده و به دنبال فرعیات هستند زیرا کارخانه دخانیات ظرفیت ایجاد اشتغال برای دو هزار و ‌۵۰۰ نفر رادارند ولی اکنون این آمار به یک هزار نفر رسیده و هرروز کاهش پیدا می‌کند.

عضو مجمع نمایندگان استان گیلان در مجلس شورای اسلامی با اذعان به اینکه باید به کشت مکانیزه برنج در گیلان توجه شود، تصریح کرد: دولت باید در خصوص ارائه تجهیزات کشاورزی تصمیمات لازم را اتخاذ کند زیرا در سال جدید ۳۰ درصد شالیزارهای رشت و ۵۰ درصد شالیزارهای استان به‌صورت مکانیزه محصول خود را برداشت کردند.

آقازاده طرح هادی را یک‌راه برای تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی دانست و افزود: طرح هادی، راه را برای تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی مهیا کرده و بسیاری از روستاییان به این دلیل و‌ با فروش زمین‌های خود به شهرستان‌های گیلان مهاجرت می‌کنند.

وی با بیان اینکه راه‌آهن گیلان باید از آستارا به سمت تهران ادامه می‌یافت، تصریح کرد: افتتاح این راه‌آهن باعث رشد پیشرفت اقتصادی در استان شده است ولی اگر این راه‌آهن از آستارا به سمت تهران ادامه می‌یافت بسیاری از مشکلات برطرف می‌شد. 

برداشت بی‌رویه شن و ماسه باعث نابودی سفیدرود شده است

عضو دیگر مجمع نمایندگان استان گیلان در مجلس شورای اسلامی نیز با گله‌مندی از وضعیت رودخانه زرجوب و گوهر رود اظهار کرد: این رودخانه مهم‌ترین رودخانه گیلان و رشت بوده و دارای ظرفیت‌های بسیار خوبی در حوزه زیست‌محیطی و گردشگری است که باید اقدام عاجل برای حل رفع مشکلات آن انجام شود.

محمدرضا احمدی گریزی به وضعیت اسفبار سایت سروان زد و گفت: سراوان به یک قصه پر غصه تبدیل‌شده و حل این مشکل به دغدغه مردم رشت و حتی گیلان تبدیل‌شده و برای تحقق این رؤیا دولت باید نگاه ویژه‌ای به این امر داشته باشند.

وی با درخواست از دولت در خصوص تکمیل راه‌آهن رشت به آستارا افزود: راه‌اندازی و تکمیل این قطار باعث رشد پیشرفت اقتصادی منطقه می‌شود ولی لازمه انجام این کار تکمیل باقی‌مانده راه‌آهن رشت به سمت آستارا است.

عضو مجمع نمایندگان استان گیلان در مجلس شورای اسلامی با اذعان به اینکه یک درصد برداشت از شن و ماسه سفیدرود به مردم منطقه اختصاص پیدا کند، تصریح کرد: رودخانه سفیدرود بااین‌همه ظرفیت به دلیل برداشت‌های بی‌رویه در حال نابودی بوده و شاهد برداشت بی‌رویه شن و ماسه از این رودخانه هستیم.

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

 

منبع: فارس

کلیدواژه: گیلان مجلس شورای اسلامی کشاورزی طرح هادی مجلس شورای اسلامی استان گیلان تبدیل شده راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۴۲۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختراع پارچه نازک‌تر از موی انسان 

 پژوهشگران MIT پارچه ابریشمی ویژه‌ای ابداع کرده‌اند که نازک‌تر از موی انسان است و سر و صدا را سرکوب می‌کند.

به گزارش صدای ایران،به نقل از آی‌ای، این پارچه ابریشمی که کم‌ضخامت‌تر از موی انسان است، می‌تواند صدا‌ها را جذب کند و به طور بالقوه جهان را به مکانی بهتر و آرام‌تر تبدیل کند.

سر و صدای شلوغی و نامطبوع یک مشکل بزرگ در جهان امروزی ماست. از ترافیک بیرون خانه گرفته تا صدای بلند تلویزیون همسایه و سر و صدای همکاران، پیدا کردن یک محیط آرام دشوار است.

اکنون یک همکاری میان پژوهشگران MIT و سایر موسسات منجر به ایجاد پارچه ابریشمی خاصی شده است که می‌تواند مکان‌های پر سر و صدا را بسیار آرام‌تر کند.

پارچه‌ای را به قدری نازک تصور کنید که تقریباً به نازکی موی انسان است و داخل این پارچه خاص فیبری وجود دارد که با اعمال بار الکتریکی جان می‌گیرد. پارچه با شنیدن صدا شروع به لرزیدن می‌کند که به دو روش مختلف به متوقف کردن صدا کمک می‌کند.

لغو امواج نویز

پژوهشگران با الهام از فناوری هدفون‌های حذف کننده نویز، از ارتعاشات پارچه برای ایجاد سکوت استفاده کردند.

این تکنیک با انتشار امواج صوتی که با سر و صدای ناخواسته تداخل دارد، شبیه به یک دونوازی موسیقیایی که در آن صدای نوازندگی یکی، دیگری را خنثی می‌کند، کار می‌کند. این تکنیک وعده می‌دهد که سر و صدا‌ها را در فضا‌های کوچک مانند اتاق‌ها یا خودرو‌ها ساکت کند.

پژوهشگران با استفاده از مواد معمولی مانند ابریشم و موسلین (پارچه‌ای از جنس پنبه با بافت ساده) موفق به ساخت پارچه‌های سرکوب‌کننده صدا شده‌اند که برای اجرا در دنیای واقعی عملی هستند. برای مثال، می‌توان از چنین پارچه‌ای برای ساخت جداکننده‌هایی در فضا‌های باز یا دیوار‌های پارچه‌ای نازک استفاده کرد که از عبور صدا جلوگیری می‌کند.

گریس یانگ نویسنده اصلی این مطالعه گفت: در دنیایی که به نظر می‌رسد سر و صدا آرامش را از بین می‌برد، هدف ما ایجاد سکوت و ابداع کالایی حتی با ارزش‌تر از طلا بود. ما با استفاده از قدرت ارتعاشات پارچه، قلمرو جدیدی از امکانات را برای ایجاد فضا‌های آرام فراهم کرده‌ایم.

ابریشم؛ سلاح مخفی شگفت انگیز

پژوهشگران همچنین چیز دیگری را یافتند. آنها متوجه شدند که ثابت نگه داشتن پارچه نیز می‌تواند به جلوگیری از حرکت صدا کمک کند. در این حالت، پارچه به یک محافظ قوی تبدیل می‌شود و از عبور صدا از دیوار‌ها یا جداکننده‌ها جلوگیری می‌کند.

در یک مشاهده شگفت‌انگیز محققان کشف کردند که وقتی پارچه ثابت است، می‌تواند صدا را درست مانند یک آینه که نور را بازتاب می‌دهد، منعکس کند.

آزمایشات آنها همچنین نشان داد که هم خواص مکانیکی این پارچه و هم اندازه منافذ آن بر کارایی تولید صدا تأثیر می‌گذارد. در حالی که ابریشم و موسلین خواص مکانیکی مشابهی دارند، اندازه منافذ کوچکتر ابریشم آن را به بلندگوی پارچه‌ای بهتری تبدیل می‌کند.

هنگامی که محققان پارچه ابریشمی را در حالت سرکوب مستقیم صدا آزمایش کردند، دریافتند که می‌تواند به طور قابل توجهی حجم صدا‌ها را تا ۶۵ دسی‌بل کاهش دهد که تقریبا معادل یک مکالمه با صدای نسبتا بلند انسان‌هاست.

این پارچه در حالت سرکوب صدا با ارتعاش می‌تواند انتقال صدا را تا ۷۵ درصد کاهش دهد.

آغاز یک مسیر

پژوهشگران در یک حرکت رو به جلو می‌خواهند استفاده از پارچه را برای مسدود کردن صدای فرکانس‌های متعدد بررسی کنند.

این امر به فناوری فانتزی و بهبود در نحوه ساخت پارچه نیاز دارد. آنها همچنین می‌خواهند با تغییر نحوه ساخت این پارچه، به عملکرد بهتری برسند.

یان می‌گوید: امکانات بی‌شماری در انتظار اکتشاف هستند. ما فقط سطح چیزی را که این پارچه سرکوب کننده صدا می‌تواند به دست آورد، خراشیده‌ایم. این تنها آغاز یک مسیر به سوی دنیایی آرام‌تر است.

این پروژه توسط موسساتی مانند بنیاد ملی علوم (NSF)، دفتر تحقیقات ارتش (ARO) و آژانس کاهش تهدیدات دفاعی (DTRA) آمریکا حمایت می‌شود.

دیگر خبرها

  • حق انتقاد از معلمان را به رسمیت بشناسید
  • اختراع پارچه نازک‌تر از موی انسان 
  • سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بازنگری شود
  • انتقاد تند آیت‌الله جوادی آملی از مشکلات اقتصادی کشور: اقتصاد مثل راهپیمایی نیست که سفارش شود و با سفارش حل شود
  • انتقاد تند آیت‌الله جوادی آملی درباره مشکلات اقتصادی کشور: اقتصاد مثل راهپیمایی نیست که سفارش شود و با سفارش حل شود
  • پایان کار نمایندگان ایران در تفنگ سه وضعیت آقایان
  • جام جهانی تیراندازی| پایان کار نمایندگان ایران در تفنگ سه وضعیت آقایان بدون صعود به فینال
  • جایگاه نخست گیلان در تولید خاویار در کشور
  • راه اندازی سامانه پیش بینی ماهانه و فصلی بارش کشور
  • آخرین وضعیت خسارات حریق امامزاده ابراهیم (ع) شفت