Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، جبار کوچکی نژاد ارم ساداتی، نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی گفت: توسعه پرورش کرم ابریشم با حضور وزیر جهاد کشاورزی در نشست فراکسیون فراکسیون محصولات استراتژیک کشاورزی مجلس بررسی شد.

او افزود: این فراکسیون با حدود ۱۶ کمیته در زمینه محصولات استراتژیک برنج، خرما، گندم، چای، ابریشم، زعفران و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. دغدغه‌های کشاورزان را به صورت ملی پیگیری می‌کند.

رئیس فراکسیون محصولات استراتژیک کشاورزی مجلس ادامه داد: در این نشست نیز بیشتر روی موضوع توسعه پرورش کرم ابریشم بحث و بررسی انجام شد.

کوچکی نژاد با بیان اینکه یک روزی در گیلان در حوزه پرورش کرم ابریشم و نخ‌ریسی بیش از ۶۰ هزار تخم نوغان میان کشاورزان توزیع می‌شد، اظهار داشت:، اما امروز این عدد به کمتر از ۲۰ هزار تخم رسیده و به شدت تنزل پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید

یک چهارم نوغان کشور در استان گیلان تولید می‌شود  توزیع ۳۰۰ جعبه تخم نوغان میان نوغانداران ۱۰ استان کشور

او یادآور شد: زمانی همه شهر‌های گیلان مشغول این موضوع بودند، اما اکنون پرورش کرم ابریشم در این استان رو به تعطیلی کشیده شده و اکثر نخ‌های ابریشم وارداتی شده است.

نماینده مجلس یازدهم تصریح کرد: در این جلسه مقرر شد؛ سید جواد ساداتی نژاد، وزیر جهاد کشاورزی برای بررسی و تعیین تکلیف موضوع پرورش کرم ابریشم به زودی به استان گیلان سفر کند تا بتوانیم با رسیدن به رشد ۴۰ سال گذشته ۵۷ هزار نوغان در کشور تولید کنیم.

پرورش کرم ابریشم متناسب با شرایط آب هوایی هر استان از اوایل فروردین هر سال آغاز می‌شود و پس از یک دوره ۴۵ روزه و برای تولید نخ به کارگاه‌های ابریشم‌کشی انتفال داده می‌شود.

منبع: خانه ملت

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نماینده مجلس پرورش کرم ابریشم وزیر جهاد کشاورزی پرورش کرم ابریشم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۶۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید در حوزه کشاورزی لرستان

‌به گزارش خبرنگار مهر، سید عماد شاهرخی روز دوشنبه در جلسه شورای معاونین و مدیران سازمان جهاد کشاورزی لرستان با تأکید بر رعایت تناوب کشت در دیمزارها، اظهار داشت: اگر بتوانیم کشت کاملینا را به‌عنوان جایگزین در دیمزارها توسعه بدهیم علاوه بر تأمین روغن موردنیاز کشور اقتصاد کشاورز هم تأمین می‌شود.

افزایش تولید سیب، انار و زردآلو

وی به تولید سیب قبل از دولت سیزدهم اشاره کرد و گفت: میزان تولید سیب قبل از دولت سیزدهم ۶۵ هزار تن بود درحالی‌که این رقم در دولت سیزدهم به ۷۵ هزار تن رسیده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان، بیان کرد: میزان تولید انار قبل از دولت سیزدهم ۵۵ هزار تن بود و در دولت سیزدهم این رقم به ۷۰ هزار تن افزایش پیدا کرد.

شاهرخی به تولید زردآلو در استان هم اشاره کرد و گفت: میزان برداشت سالانه زردآلو از باغات استان تا قبل از دولت سیزدهم دو هزار و ۵۰۰ تن بود، درحالی‌که این رقم در دولت سیزدهم به دو هزار و ۷۰۰ تن افزایش پیدا کرد.

اجرای طرح جهش تولید در دیمزارهای لرستان

وی به میزان برداشت نخود از مزارع استان هم اشاره کرد و افزود: تولید نخود قبل از دولت سیزدهم ۱۶ هزار و ۵۲۷ تن بود درحالی‌که این رقم در دولت سیزدهم به ۴۳ هزار و ۵۹۳ تن افزایش پیدا کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان تولید کل حبوبات استان را قبل از دولت سیزدهم ۶۲ هزار و ۹۴۲ تن عنوان کرد و گفت: در دولت سیزدهم حجم تولیدات حبوبات به ۸۷ هزار و ۴۳۴ هزار تن افزایش پیدا کرد.

شاهرخی با اشاره به طرح جهش تولید در دیمزارها اظهار کرد: سال ۱۴۰۰ سطح جهش تولید در دیمزارها ۲۷۰ هزار هکتار بود درحالی‌که سال ۱۴۰۱ این عدد به ۳۵۰ هزار هکتار افزایش پیدا کرد.

وی گفت: سطح زیر کشت در طرح جهش تولید در سال گذشته به ۳۷۰ هزار هکتار افزایش پیدا کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان به جذب ادوات در طرح جهش تولید در دیمزارها هم اشاره کرد و افزود: سال ۱۴۰۱، ۲۵۵ دستگاه با اعتبار ۲۴۲ میلیارد ریال، سال گذشته ۵۳۲ دستگاه با اعتبار ۶۶۹ میلیارد ریال جذب شد که از لحاظ اعتباری ۱۷۷ درصد افزایش و از لحاظ تعداد دستگاه ۱۰۸ درصد افزایش داشته است.

افزایش محصولات کشاورزی

شاهرخی با اشاره به مبارزه با علف‌های هرز در سطح مزارع استان هم ادامه داد: امسال مبارزه با علف‌های هرز در سطح ۲۳۴ هزار هکتار انجام شده که نسبت به سال گذشته ۱۱ درصد افزایش داشته است.

وی گفت: در ۱۰۱ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان مبارزه با آفت سن انجام شد که نسبت به سال گذشته ۵۶ درصد رشد داشته است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با بیان اینکه ۱۴۰۲-۱۴۰۱ شاهد افزایش ۱۴ درصدی محصولات کشاورزی بودیم، گفت: به دنبال این هستیم که تولیدات بخش کشاورزی ظرف برنامه پنج‌ساله ۲۵ درصد افزایش پیدا کند.

شاهرخی به افزایش تولید تخم‌مرغ در استان هم اشاره کرد و گفت: تولید تخم‌مرغ در دولت سیزدهم از هفت هزار تن به ۱۲ هزار تن رسیده و برنامه ما این است که تا پایان دولت این رقم به ۱۸ هزار تن برسد و استان در تولید تخم‌مرغ به خودکفایی برسد.

وی به احیا و مرمت ۸۰ قنات و بهره‌برداری از سه ایستگاه پمپاژ در دولت سیزدهم هم اشاره کرد و افزود: دو ایستگاه پمپاژ دیگر هم ظرف دو ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان احیای ۲۳۹ واحد راکد و بهره‌برداری از ۳۳۰ پروژه بخش کشاورزی را از دیگر اقدامات دولت سیزدهم در لرستان عنوان کرد و گفت: برنامه ما این است که طی یک برنامه ۵ ساله لرستان را به قطب تولید ماهیان خاویاری کشور تبدیل کنیم.

کد خبر 6098821

دیگر خبرها

  • معیشت مردم باید تامین باشد
  • لزوم همکاری وزارت نیرو با جهاد کشاورزی برای قطع برق چاه‌ها
  • صادرات مرغ برای نخستین بار در کشور انجام شد
  • طرح جهاد میدانی محققان زراعت و حفظ نباتات در سرعین اجرا شد
  • اختصاص بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه مکانیزاسیون کشاورزی به گیلان
  • نشای ۵۴ هزار هکتار از اراضی شالیزاری گیلان
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل به بخش کشاورزی فارس
  • آمار واقعی مبنای مدیریت هوشمند بازار محصولات کشاورزی است
  • پرداخت ۹۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه مکانیزاسیون کشاورزی در گیلان
  • جهش تولید در حوزه کشاورزی لرستان